Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi Onsdag d. 03. jun. 2020 - kl. 06:00

Midt- og Vestsjællands Politi: Nyt fra Svebølle - tirsdag den 2. juni

Svebølle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Pinsens anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Digehuset, Greve
Ahlgade, Holbæk (2 steder)
Kildebrøndevej, Greve
Kalkgravsvej, Herringløse, Roskilde
Drejergangen, Karlslunde
Vesterbro, Nykøbing Sj.

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Bygaden, Bybjerg, Orø
Agervænget, Regstrup
Skibsvej, Jyllinge
Præstevænget, Vig
Agervænget, Regstrup
Brordrupvej, Kamstrup, Roskilde
Svanemosen, Greve
Mågevej, Jyderup
Tværager, Greve
Rosenvangsvej, Greve
Gersagervej, Greve
Lerås, Greve
Engvej, Karlslunde
Bonnesvej, Greve
Svinget, Solrød Strand
Smakkevej, Jyllinge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Hjortevej, Rørvig
Engvænget, Rørvig
Bentsvej, Ellinge Lyng, Højby

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Tømmerupvej, Kalundborg
Haslevvej, Ringsted


Fredag – lørdag


Flere mindre brande efterforskes som mistænkelige - Holbæk


Politiet efterforsker nu flere mindre brande, der har været i Holbæk henover pinsen. Der har været flere tilfælde af brand i skraldespande/containere og et cykelskur, som politiet anser som mistænkelige. Politiet efterforsker sagerne nærmere, for at se om der er en sammenhæng og søger i den forbindelse vidner i sagen.

Fredag kl. 21.07 kørte politi og brandvæsen til brand i to affaldscontainer, som står ved Slotshaven Gymnasium. Den ene på den sydlige gavl og den anden på den sydøstlige side af bygningen. En forbipasserende 61-årig kvinde, så at der var ild i noget kvas tæt på bygningens mur. Hun fik kvalt ilden uden for containeren med en flise, hvorefter hun ringede 112. Den 61-årige havde ikke set nogen personer på stedet, men havde hørt nogle stemmer tale sammen. Da politi og brandvæsen kom frem, var der røgudvikling, men ingen flammer. Brandvæsnet fik slukket gløderne i begge containere, og der skete ingen skade på fast ejendom. En hundepatrulje afsøgte området, men fandt ikke frem til nogen mistænkelige personer eller genstande. Vidner som har set nogen personer på Slothavens Gymnasiums område fredag aften før ilden opstod, og som kan komme med oplysninger i sagen bedes kontakte politiet.

Fredag kl. 22.20 opstod brand i to skraldespande, som stod tæt på hinanden inden for en radius af ca. 100 m på Klosterstræde ud for nr. 2 og på Kirkestræde ud for nr. 4 i Holbæk. Brandvæsnet slukkede ilden før de spredte sig yderligere og ingen personer kom til skade. Det var ikke muligt for politiet at fastslå brandårsagen, men anser dem som mistænkelige brande, idet de opstod tæt på hinanden i samme tidsrum. Politiet hører gerne fra vidner, som har bemærket nogen personer tæt ved skraldespandene op til og efter brandene opstod.

Søndag kl. 14.51 kom et alarmopkald om brand i et cykelskur tilhørende Holbæk Kommunes bygninger på Seminarieparken. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det viste sig, at der var tale om en mindre brand, som kun havde forårsaget skader på cykelskuret. Politiet undersøgte brandstedet, hvor vidne havde hørt et brag forud for at branden startede. Vidnet så en gruppe drenge, som var løbet fra stedet kort efter. Politiet forsøger nu at finde frem til gruppen af drenge, og søger vidner i sagen. Borgere som har bemærket nogen personer omkring cykelskuret før branden opstod, og som kan beskrive dem nærmere bedes kontakte politiet.

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagerne om de mistænkelige brande.


Straksdom i sag om narkosalg – Køge

Fredag aften ransagede politiet en lejlighed i den sydvestlige del af Køge, da politiet havde mistanke om, at beboeren opbevarede narkotika. Politiet fandt ved ransagningen en større mængde narko, som var gemt i fryseren. Ved nærmere undersøgelse af stoffet blev det fastlagt, at der var tale om 455 gram amfetamin, så lejlighedens beboer, en 58-årig mand, blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg. Politiets mistanke om narkosalg blev bestyrket, idet der ved ransagningen blev fundet flere hundrede såkaldte ”pølsemandsposer”, der anvendes som salgsposer ved narkosalg. Derudover fandt politiet nogle pølsemandsposer med mindre mængder af forskelligt narkotika. Den 58-årige blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor sagen kunne afgøres med en straksdom, da den 58-årige erkendte sigtelse. Den 58-årige der ikke tidligere straffet for lignende kriminalitet, blev idømt ubetinget fængsel i 1 år. Han modtog dommen, og blev herefter løsladt. Han vil senere blive indkaldt til afsoning af sin fængselsstraf.


Lørdag – søndag:


Spirituskørsel i frakendelsestiden – Nørregade, Hørve

Kl. 16.50 anholdt og sigtede politiet 43-årig kvinde fra Svebølle for spirituskørsel i en personbil, som hun i øvrigt ikke måtte føre. I forvejen var hun nemlig frakendt førerretten. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Bilejeren – en 33-årig kvinde fra Svebølle – blev efterfølgende sigtet for at have overladt føringen af bilen til en person, som ikke lovligt kunne føre bilen. Begge kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.

Afslag førte til vold – Havnevej, Havnsø, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 17.19 anmeldte en 15-årig pige fra Hørve, at hun var blevet overfaldet af en ung mand. Han havde slået og sparket hende, da hun havde afslået at låne sine el-løbehjul ud til ham. Politiet fik i området identificeret den mistænkte som en 16-årig ung mand fra Jyderup. Han blev sigtet for vold og afhørt til sagen, hvorefter politiet kørte ham retur til den institution, hvor han bor, så både institutionen og de sociale myndigheder kunne blive underrettet om sagen. Den 16-årige kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sagen.

Brandundersøgelse – Rødkælkevej, Allerup, Holbæk

Kl. 21.07 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en ildebrand i både et skur, en carport og et hus. Branden udviklede kraftig røg, så politiet afspærrede Kalundborgvej. Brandvæsnet koncentrerede sig i slukningsarbejdet om at undgå, at branden bredte sig til omkringliggende bygninger. Branden havde udviklet sig til at være så kraftig, at huset trods brandvæsnets indsats nedbrændte. Beboere i de nærliggende huse evakuerede sig af sikkerhedsmæssige årsagen, indtil brandvæsnet omkring kl. ca. 22.00 havde fået branden under kontrol. Under branden var det også gået ild i et gasskab, så gasselskabet kom til stedet for at lukke for naturgassen. Kort efter midnat begyndte brandvæsnet efterslukningsarbejdet efter branden, der forrettede omfattende skader. Ingen personer kom til skade, og politiet skal senere undersøge brandstedet i et forsøg på at få klarlagt, hvad der kan være årsagen til brandens opståen.

Overtrædelse af forsamlingsforbuddet – Greve Main, Greve

Kl. 22.40 kørte en patrulje til Greve Main efter en anmeldelse om, at biler og personer var ved at forsamle sig i området til et ”striben”-arrangement. Ved politiets ankomst var der skønsmæssigt ca. 100 biler og mindst 500 personer, men de fleste skyndte sig væk ved politiets ankomst. Politiet fik dog kontakt til syv mænd og to kvinder i alderen 18-29 år, der alle blev sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet, idet de havde opholdt sig i området enten i biler eller til fods. De sigtede kan nu se frem til at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Brandundersøgelse – Tusebjerg, Tuse, Holbæk

Kl. 23.40 var der udbrudt brand i et endnu et hus, så brandvæsnet og politiet rykkede ud. Beboerne havde evakueret sig selv, så brandvæsnet gik straks i gang med slukningsarbejdet. En ambulance var tilkaldt til området, så beboerne kunne undersøges for eventuel røgforgiftning, men ingen var dog behandlingskrævende. Kl. ca. 00.30 var branden slukket, og de foreløbige undersøgelser tydede på, at branden var opstået i en udestue ved huset. De nærmere omstændigheder ved brandens opståen skal dog undersøges nærmere af politiet.

Grov vold – Munkholmvej, Holbæk

Kl. 00.49 rykkede politiet ud med flere patruljer, efter at en 39-årig mand fra Holbæk anmeldte sig overfaldet og stukket overfladisk med en kniv nogle få minutter tidligere. Offeret var lettere påvirket af alkohol og havde overfladiske sår, så han blev straks kørt på skadestuen til behandling herfor. Den 39-årige havde sammen med en kammerat tidligere på aftenen haft en kontrovers med nogle andre, som så pludselig passede dem op på gaden. Herunder blev de overfaldet og den 39-årige stukket overfladisk med formentlig en kniv, inden overfaldsmændene tog flugten, da andre tililende kom til. Politiet ledte efter en gruppe på fem personer af anden etnisk oprindelse end dansk, men fandt dem ikke umiddelbart. Politiet efterforsker nu sagen som grov vold ud fra oplysningerne om den kontrovers, som den 39-årige har været en del af.

 

 

Søndag – mandag


Brand efter brug af ukrudtsbrændere – Køge, Greve

Kl.11.57 kom et alarmopkald om brand i en hæk på Nattergalevej i Ejby ved Køge. Hækken stod flere meter fra nærmeste hus, så der var ingen umiddelbar fare for spredning til huse. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og ilden blev hurtigt slukket, før den bredte sig yderligere. Det viste sig at branden var opstået efter en mandlig beboer havde benyttet en ukrudtsbrænder, som havde antændt hækken ind mod naboen. Der skete skade på et par meter af hækken, og ingen personer kom til skade ved branden.

Kl.18.36 opstod der brand i en garage på Brydeholm i Greve. En nabo bemærkede ilden og fik advaret beboeren, en 52-årig mand, hvorefter naboen ringede 112. Flere andre naboer og husejeren begyndte herefter at slukke ilden i garagen med en haveslange. Brandvæsnet kom hurtigt frem og fik slukket ilden, før den spredte sig til huset. Politiet undersøgte brandstedet, hvor det viste sig at husejeren omkring middagstid havde brugt en ukrudtsbrænder omkring garagen. Branden var formentlig opstået ved at en glød havde ligget og ulmet og fået fat i garagen. Ingen personer kom til skade ved branden, og der skete kun mindre skader på garagen. Den 52-årige husejer blev sigtet for at overtræde beredskabsloven om uforsigtighed med ild. Han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Politi og brandvæsen får ofte anmeldelser om brande, som opstår i forbindelse med brug af ukrudtsbrænder. Det er meget tørt for tiden, og borgerne opfordres derfor til at udvise ekstra agtpågivenhed ved brug af gasbrændere og åben ild i øvrigt. Små gløder kan antænde brande, som kan forårsage store skader og være til fare for mennesker og dyr.

Brand i cykelskur – Seminarieparken, Holbæk

Se sammenskrivning af brande i Holbæk fredag.

Dreng på skateboard ramt af bil – Søndre Ringvej, Roskilde

Kl. 14.54 skete et uheld i krydset Søndre Ringvej/ Ved Ringen ud for Retten i Roskilde. En 26-årige kvindelig bilist kørte ud i krydset ad vejen Ved Ringen, hvor hun i forbindelse med svingning til venstre stødte sammen med en 13-årig dreng, som kom kørende ud i krydset ad Søndre Ringvej mod vest. Drengen røg op på bilens kølerhjelm og ramte forruden, som knustes. Den 13-årige kom slemt til skade ved sammenstødet, og blev fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet i kritisk tilstand. Den 26-årige bilist slap fra uheldet uden skader. Hun og flere vidner blev til sagen. Bilinspektøren blev tilkaldt til at lave en undersøgelse af uheldsstedet. Politiet afventer nu bilinspektørens rapport, for at få klarlagt uheldssituationen, herunder om den 13-årige kan have kørt over for rødt lys. Senere på aftenen fik politiet en melding fra Rigshospitalet om, at den 13-årige tilstand var stabil, men at han fortsat skulle være indlagt til behandling for flere knoglebrud.

Motorcyklist sigtet for dokumentfalsk – Ringvejen, Køge

Kl.15.38 standsede en politipatrulje en motorcyklist på Ringvejen, for at lave en rutinemæssig kontrol. Det skulle vise sig at blive en dyr køretur for føreren, en 49-årig mand fra Køge, der straks erkendte, at han ikke have noget kørekort, da han var frakendt førerretten. Politiet undersøgte motorcyklen nærmere, hvor det viste sig at nummerpladen var falsk. Den var udformet som en legal nummerplade, men tal og bogstaver lignede ikke en ægte nummerplade. Den 49-årige blev derfor sigtet for dokumentfalsk ifølge straffelovens regler, da en nummerplade anses som et dokument. Motorcyklen var ikke indregistreret i Danmark, og der var ikke tegnet forsikring på køretøjet. Politiet klippede derfor de ulovlige nummerplader af motorcyklen, og beslaglagde pladerne som bevis i sagen. Den 49-årige blev sigtet for de mange færdselslovsovertrædelser, og kan nu forvente at høre en del mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Uheld mellem knallert og bil – Asmindrupvej, Nørre-Asmindrup – Odsherred

Kl. 16.16 skete et uheld imellem en knallert og en bil, da knallertføreren, en 31-årig mand fra Nørre-Asmindrup kørte ad Asmindrupvej mod syd, hvor han foretog et venstresving ind ad en sidevej. Bilen blev ført af en 34-årige kvinde fra Nykøbing Sj., som kom kørende ad Asmindrupvej i modsatte retning. Bilisten forsøgte at undvige knallerten, da den svingede ind foran bilen men kunne ikke undgå at ramme den 31-årige, der styrtede og slog sig. Han blev kørt til sygehuset i ambulance til kontrol, men slap fra uheldet med knubs. Der skete materielle skader på knallert og bil i forbindelse med sammenstødet. Politiet optog rapport om uheldet for at klarlægge uheldssituationen.

Søredning efter kitesurfer –Skærbyvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 17.12 kom et alarmopkald fra en kvinde, som oplyste at hun og en veninde havde siddet på stranden, hvor de havde bemærket en kitesurfer, der sejlede forbi. Efterfølgende kunne de ikke få øje på kitesurferen og blev bekymrede for, om han var i nød. Politiet kontaktede forsvarets redningstjeneste - Joint Rescue Coordination Center (JRCC), og der blev iværksat en søredning med båd. Der var flere kitesurfere ude på vandet den dag, men JRCC fandt ikke frem til nogen, som var i nød. Efter en søgning på vandet fik JRCC kontakt til en kitesurfer, som sejlede med en drage, som passede på anmelderens beskrivelse. Kitesurferen havde ikke været i nød, så beredskabet indstillede eftersøgningen omkring kl. 18.26.

To sigtet for blomstertyveri – Vestergade, Køge

Kl. 18.18 anmeldte en opmærksom forbipasserende cyklist, at hun netop havde set en mand og en kvinde, som stjal blomster fra supermarkedet Kvicklys indhegnede område. En patrulje kom hurtigt frem og traf en 30-årig kvinde og en 44-årig mand, begge fra Køge, som havde læsset omkring 16 blomster og 240 L jord ind i en parkeret bil. De kunne ikke fremvise en kvittering, og blev begge sigtet for butikstyveri til en samlet værdi af ca. 4000 kr. Varerne leveret tilbage til butikken. De to kan begge forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Færdselsuheld – Stevnsvej/Kystvejen, Strøby Egede, Køge – Stevns

Kl 20.10 skete et uheld ved Strøby Egede Center, da en 39-årig mand fra lokalområdet kørte at Stevnsvej mod nord, hvor han stødte sammen med en 32-årig lokal mand, som kørte ud fra centeret. Den 32-årige skulle lige ud i krydset og videre ad Kystvejen, men blev ramt af den 39-årige i krydset. Den 32-årige havde sin kone med som passager i bilen, som klagede over nakkesmerter efter sammenstødet. Hun blev kørt i ambulance til sygehuset til kontrol, men hun var ikke kommet til skade ved uheldet. Politiet optog rapport i sagen, da der var mistanke om, at den 39-årige kørte over for rødt lys. Begge biler blev beskadiget ved sammenstødet, men blev hurtigt fjernet fra steder. Der opstod derfor ingen større trafikale udfordringer i forbindelse med uheldet.


Otte sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet – Greve Main, Greve

Søndag aften fik politiet anmeldelse om, at der ligesom om lørdagen nu igen blev afholdt biltræffet kaldet ”Striben” i industrikvarteret Greve Main. En patrulje kørte frem til området, hvor omkring 30-40 køretøjer holdt parkeret, og omkring 50-60 personer havde forsamlet sig. Ved synet af politiet kørte mange biler fra stedet, men patruljen fik standset otte personer, som blev sigtet for at overtræde forsamlingsforbuddet. De kan alle forvente at få en bøde fra politiet.


Mandag – tirsdag:


Utryghedsskabende kvinde – Troldehøj, Roskilde

Kl. 10.46 anmeldte en beboer fra området, at en kvinde gik råbende og truende rundt på gaden. Hun udtalte en masse skældsord og truede med at slå alle andre ihjel, hvilket gjorde især områdets børn meget utrygge, så de ikke turde færdes i området. Politiet kørte til området og fik identificeret kvinden, som er en 67-årig kvinde fra Roskilde. Hun var dog forsvundet fra det offentlige rum og formentlig taget hjem til sin bopæl, så roen i området var blevet genoprettet.

Færdselsuheld – Toldbodvej / Dybesøvej / Møllebakken, Rørvig – Odsherred

Kl. 12.35 var der sket et færdselsuheld i rundkørslen, idet en bilist og en motorcyklist var stødt sammen. Det viste sig, at en 76-årig kvinde fra Roskilde kørte i en personbil ad Toldbodvej mod vest og videre ind i rundkørslen, hvor hun blev påkørt af en motorcykel ført af en 35-årig mand fra Nykøbing Sj. Han var forinden kørt ad Møllebakken mod øst og ind i rundkørslen for at fortsætte videre ad Dybesøvej mod nord. Undervejs rundt i rundkørslen kørte han ind i venstre side af bilisten, så han væltede og pådrog sig diverse overfladiske skrammer. Han blev behandlet af personalet fra den tilkaldte ambulance, og det lokale brandvæsnet blev også tilkaldt til at opsamle benzin fra motorcyklen. Den 76-årig slap uskadt fra ulykken, som hun kan forvente at høre nærmere om på grund af en mistanke om overtrædelse af færdselslovens vigepligtsbestemmelser.

Dreng og kvinde forbrændt – Søkrogen, Gørlev - Kalundborg

Kl. 15.22 anmeldte pårørende til en 4-årig dreng fra Gørlev, at drengen var indlagt på Rigshospitalet efter at være blevet forbrændt søndag d. 31/5-2020 kl. ca. 18.00 i en privat have i Gørlev. Politiet foretog diverse afhøringer i sagen og fik klarlagt, at flere voksne og børn var forsamlet i en have til en privat sammenkomst, hvor der var ved at blive tændt op i en kuglegrill, hvilket en 62-årig mand fra Gørlev stod for. For at få mere gang i grillen hældte han husholdningssprit i grillen, hvilket medførte en form for ”eksplosionsagtig” flamme, som ramte både en 4-årig dreng og en 38-årig kvinde fra Gørlev. Begge stod i 2-2½ meters afstand fra grillen, da de blev forbrændt, hvorefter de begge blev skyllet med vand, indtil ambulancepersonale kom frem. Den 4-årige blev i ambulancen indledningsvist bragt til skadestuen i Slagelse, men herfra fløjet i lægehelikopteren til Rigshospitalet til behandling for brandskader i ansigtet, på overkroppen og armene. Drengen er fortsat indlagt, men meldes i stabil tilstand og uden for livsfare. Kvinden blev ikke indbragt til skadestuen til behandling for sine brandskader. Når der er endeligt overblik over den 4-åriges skader, vil politiet tage stilling til, om der er grundlag for at sigte nogen i anledning af ulykken.

Mistænkelig bil – Birkevej, Hvalsø – Lejre

Kl. 18.27 fik politiet en henvendelse fra en årvågen anmelder, som havde bemærket en varebil med udenlandske nummerplader kørte rundt i et villakvarter i byen. I bilen var der to personer, som også skulle have været inde i indkørsler på forskellige adresser. Et par patruljer blev sendt til området for at lede efter varebilen, men hverken den eller de to personer i den blev fundet. Hvad formålet med varebilens kørsel i området har været, er således uopklaret.

Færdselsuheld – Rendebjergvej, Tune – Greve

Kl. 19.56 rykkede politiet ud til en forulykket bil, der havde påkørt en lygtepæl. Ved politiets ankomst var køretøjet forladt, men der var ikke tegn på, at andre havde været involveret i uheldet, eller at nogen var kommet til skade. Politiet fik senere kontakt til en 29-årige mand fra Greve, der oplyste at have mistet kontrollen over varebilen i en højrekurve, så han kom ud i græsrabatten, hvor han påkørte og væltede en lygtepæl. Greve kommune blev tilkaldt til at foretage det fornødne i forbindelse med den påkørte lygtepæl.

Vold mod ambulancepersonale – Granhegnet, Greve

Kl. 22.20 oplyste ambulancepersonale til politiet, at en 42-årig mand fra Greve havde optrådt voldelig over for dem, da de var i gang med at behandle ham. Politiet kørte til stedet og fik klarlagt, at den 42-årige kunne mistænkes for vold mod en 37-årig mandlig ambulanceredder, idet den 42-årige havde taget hårdt om halsen på ham. Med baggrund i disse oplysninger foretog politiet efterfølgende anholdelse af den 42-årige, som var kraftigt påvirket af spiritus. Efter et lægetilsyn blev han anbragt i detentionen til afrusning, inden han tirsdag formiddag skal sigtes for vold mod nogen i offentlig tjeneste og afhøres til sagen. Den 42-årige forventes på det foreliggende grundlag at blive løsladt efter afhøringen, men vil dog senere høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.

Tyveri af gasflasker – Vesterbro, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 23.14 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd ifølge videoovervågningen på en tankstation var i færd med at stjæle gasflasker. Mændene var kørende til stedet i en varebil. En patrulje i Nykøbing Sj. blev sendt mod stedet og kunne kort efter foretage anholdelse af en 34-årig mand fra Skærbæk inde i varebilen, der stadig holdt på tankstationens område. En anden mand stak af og sprang over et plankeværk, men blev få minutter senere anholdt i en have på en nærliggende privat adresse. Der var tale om en 28-årig mand fra Valby, der sammen med den 34-årige blev sigtet for tyveri af syv gasflasker, som blev fundet i varebilen og afleveret retur til tankstationens lagerområde. Begge blev løsladt efter afhøring til sagen, og den 34-årige, der i øvrigt var efterlyst af Københavns Politi, fik forkyndt en indkaldelse til et retsmøde. Politiet vil nu undersøge, om de to mænd måske mistænkes for et forsøg på tyveri af gasflasker søndag aften, hvor også to mænd i en varebil opgav et forsøg på at stjæle gasflasker samme sted.

Brandundersøgelse – Arnøje Bygade, Arnøje, Store-Heddinge - Stevns

Kl. 04.30 fik politiet via alarm 112 melding, om at brandvæsnet var sendt til ildebrand i en trelænget gård med stråtag. Det viste, at der var brand i den ene af de tre længer, hvor der var meterhøje flammer ved politiets ankomst. Beboerne havde reddet sig selv ud, og længen blev brugt til kontorformål, så ingen dyr var i fare. Det lykkedes brandvæsnet at begrænse branden til den ene længe, som dog brændte ned. Beredskabsstyrelsen assisterede med en kran i forbindelse med brandslukningen. I forbindelse med afhøring af ejendommens beboer – en 45-årig mand fra Store-Heddinge – fik politiet oplysninger om, at han havde brugt en ukrudtsbrænder langs bygningen i løbet af dagtimerne. Politiet anser det med overvejende sandsynlighed, at ukrudtsbrænderen kan være årsagen til brandens opståen, og vurderer i øvrigt, om der måtte være grundlag for at sigte den 45-årige for manglende forsigtighed ved brugen af ukrudtsbrænderen.

Togrevisor sparket – Greve

Kl. 06.16 ønskede DSB assistance til en togrevisor, som i S-toget mellem Hundige og Greve stationer var blevet overfaldet af en gratist. Politiet fik kontakt til parterne på Solrød S-station, idet en 61-årige mandlig togrevisor i forbindelse med udstedelse af en kontrolafgift til en 27-årig mand fra Glostrup var blevet sparket på den ene arm. Politiet sigtede derfor den 27-årige for vold mod togrevisoren og afhørte ham til sagen, som den 27-årige vil høre nærmere om, når sagen skal afgøres.
Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Christoffer Hübertz ch@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler