Vil du syne køretøjer og har KAT 3 bevis, så er det dig vi søger til vores afdeling i Jyderup!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Applus gør noget for trafiksikkerheden – vil du være en del af det?

 

Til vores afdeling i Jyderup har vi nu en unik mulighed for at du kan blive en del af et fantastisk team – et team der hjælper dig i hverdagen og hvor sammenhold og gode kollegaer, gør det en glæde at gå på arbejde.

I Jyderup vil du blive ene ansvarlig for din ”helt egen” synshal, men vores tekniske support er altid klar til at hjælpe dig. Du skal med din stærke faglighed indenfor køretøjer sikre, at bilerne, inden de ruller ud på de danske veje, er kontrolleret og i orden, når de forlader synshallen.

 

Hvorfor skal du søge jobbet?

Fordi:

  • Vi ønsker at være den bedste arbejdsplads og betaler gerne uddannelser til dig
  • Du har altid adgang til support fra vores tekniske afdeling
  • Vi gør en forskel for vores kunder
  • Vi har fokus på medarbejderen, de bløde værdier, sundhed og forskellighed
  • Vi har overenskomst med Dansk Industri og Dansk Metal og en del fordelagtige lokalaftaler
  • Vi har Pension, fritvalgslønkonto og bonus
  • Vi udbetaler overarbejde og kørepenge
  • Vi har sundhedsforsikring med bl.a. fysioterapi, kiropraktor, diætist, 
  • Vi har en årlig personalefest for hele Applus og julefrokost i teamet 

Du vil blive en del af noget større, og en arbejdsplads som har fokus på miljø, sundhed og medarbejdertrivsel.                                                                                                                        

I jobbet vil du bruge arbejdsdagen, på vores kunder, syn af køretøjer og meget mere. Du planlægger selv din arbejdsdag og vi har synshallen, som er indrettet med alt nødvendigt udstyr, som du bliver ansvarlig for.

Vores tekniske afdeling består af 4 medarbejdere som altid er klar til at hjælpe dig, så du aldrig står alene. Vi går meget op i at vores medarbejdere har mulighed for at udvikle sig fagligt og derfor tilbyder vores tekniske afdeling interne kurser hver måned. Derudover vil der også være mulighed for at tage kat. uddannelser løbende. 

I forbindelse med din opstart vil vi sikre dig den bedste opstart og du vil derfor have 2 dages intro sammen med din Regionschef, hvor du bliver sat ind i vores dagligdag. Du vil bl.a. også blive inviteret til en Introdag sammen med de andre nye kollegaer og ledergruppen, hvor du bl.a. vil høre mere om Applus, vores værdier, kultur, personalegoder, de forskellige ydelser og produkter vi har og meget mere. 

For at kunne udføre jobbet er det vigtigt at du som minimum har B-kørekort, kan arbejde selvstændigt, fleksibel og mødestabil da vores kunder venter på, at deres biler kan komme på vejene igen.

Så vil du være en del af familien Applus og kan du se dig selv i jobbet, så skynd dig at tage fat i os - vi afholder nemlig samtaler løbende.

 

Vil du vide mere om stillingen så kan du ringe til Regionschef Kasper Pedersen på telefon 28 98 95 08.

 

Applus Bilsyn er den største og førende virksomhed inden for bilsyn, hvor der udarbejdes brugtbilsattester, leasing, syn af både små- og store køretøjer, syn af specialkøretøjer, miljø målinger, rådgivning om produkter til bilen m.m. Applus har 130 synshaller og 240 ansatte fordelt over hele Danmark. Applus Bilsyn er markedsledende indenfor bilsyn og er en del af den internationale børsnoteret koncern Applus Services, der beskæftiger over 27.000 medarbejdere. Applus Services er i dag en af de største aktører i verden indenfor test, inspektioner og certificering (TIC). Læs mere om Applus Bilsyn på: www.bilsyn.dk samt Applus på: www.applus.com.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Applus Danmark, Industrivej, 12, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://applus.career.emply.com/ad/vil-du-syne-koretojer-og-har-kat-3-bevis-sa-er-det-dig-vi-soger-til-vores-afdeli/5k4jr3/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5888262

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet