Nyt fra Svebølle i politiets døgnrapport

Profilbillede

Svebølle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Pinsens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Vasebrovej, Hallenslev, Gørlev Sj.
Hovedgaden, Mørkøv
Over Bølgen, Greve
Ryevej, Kr. Helsinge, Gørlev Sj.

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Jasminvej, Køge
Lerås, Greve
Godsparken, Greve (forsøg)
Damager Vænge, Greve
Lillevangsparken, Greve
Fyrrevej, Vemmedrup, Bjæverskov (2 anmeldelser)
Belsager, Greve
Mølleskovvej, Greve
Bygaden, Kirke-Hyllinge
Slåenvænget, Solrød Strand
Højager, Greve
Parkvænget, Greve (forsøg)
Pileås, Greve (forsøg)
Hellebækvej, Køge (forsøg)
Hedager, Greve
Jerismosevej, Greve
Steensvej, Køge
Ved Skellet, Greve
Tordenskjoldsgade, Køge
Rosenvænget, Holbæk (forsøg)
Dommervænget, Roskilde

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Fyrrebakkevej, Klint, Nykøbing Sj.
Voldstien, Bjerge Sydstrand, Store-Fuglede

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Hårlev Stationsvej, Hårlev
Torvesvinget, Vig
Nordbæksvej, Kværkeby, Ringsted
Giesegårdvej, Gørslev, Ringsted
Klempegårdsvej, Nr. Dalby, Borup
Øvej, Allindemagle, Ringsted
Solvænget, Tureby
Havnevej, Roskilde

 

Fredag – lørdag:

 

Butikstyveri – Gymnasievej, Køge

Kl 11.38 modtager politiet anmeldelse fra et supermarked, hvor to ruænske mænd var blevet tilbageholdt af personalet. I en rygsæk hos mændene var fundet et større antal deoderanter samt nogle hudcremer og barberblade. Det lykkedes desuden politiet at pågribe yderlige en mistænkt, der ventede i en bil. I bilen fandt man desuden yderligere barberblade. De tre mænd kan muligvis også sættes i forbindelse med butikstyveri fra yderligere en butik i Køge. De tre mænd, alle 24 år, blev fremstillet i grundlovsforhør lørdag og varetægtsfængslet frem til 16. juni.

 

Færdselsuheld – Hundige Strandvej, Greve

Kl 14.47 skete der et færdselsuheld, hvor en 50-årig kvinde fra Haslev kom kørende med lav hastighed på Valdemarsvej mod øst, da hun ramte en 65-årig kvinde fra Greve, der kom cyklende ad strandvejen. Den 65-årige kvinde, der heldigvis brugte cykelhjelm, slap med mindre skader, men blev kørt til efterfølgende kontrol på sygehuset.

 

Færdselsuheld – Gørlev Landevej, Kalundborg

Kl 15.22 skete der endnu et færdselsuheld. Denne gang kom en 82-årig mand fra Lille-Skensved kørende med lav hastighed, da han kørte ud foran en 55-årig kvinde fra Kalundborg, der ramte den 82-åriges bil i siden. Der blev tilkaldt ambulancer og brandvæsen, der klippede den ældre mand fri af bilen. Begge parter blev kørt til kontrol på sygehuset, men tilsyneladende er begge sluppet fra uheldet med kun mindre skader. Efter en lille times tid kunne der igen åbnes for trafikken på stedet.

 

Nummerplader taget fra motorcykel – Roskildevej, Ringsted

Kl 18.07 traf en politipatrulje en gruppe på seks rygmærkeklædte rockere på vej mod nord på deres motorcykler. Patruljen foretog en rutinemæssig kontrol af mændene, hvoraf de fire var franske statsborgere. Da det viste sig, at den ene af motorcyklerne var afmeldt i motorregisteret, inddrog patruljen pladerne, og den ene af mændene måtte dermed blive alene tilbage på rastepladsen, mens de øvrige kørte videre.

 

Færdselsuheld – Store Valbyvej, Roskilde

Kl 19.46 holdt en 55-årig mand fra Roskilde stille i sin varevogn for at svinge til venstre, da han blev ramt af en modkørende motorcykel, ført af en 23-årig mand fra Hedehusene. Den kvæstede motorcyklist blev kørt til behandling på sygehuset, hvor man kunne konstatere, at han ikke havde livstruende skader. Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøve af føreren af varevognen, for at kontrollere, om han var påvirket af spiritus. De videre undersøgelser skal nu afdække, hvordan ulykken præcist kunne ske.

 

Musik til ulempe – Lyngvej, Højby

Kl 20.27 blev politiet tilkaldt til bålhytten bag Højby Skole, hvor en anmelder oplyste, at 25-30 unge mennesker dagen igennem havde været samlet og spillet høj musik. Da patruljen ankom til stedet var alt roligt, men de unge fik at vide, at hvis de tændte for musikken igen udenfor, så ville politiet tage deres soundbox med sig.

Politiet modtog hen over weekenden generelt et stort antal henvendelser fra folk, der var irriterede over andres høje musik og skal derfor opfordre til, at man viser hensyn til andre og holder støjniveauet nede. Hvis naboer og andre henvender sig og beder om, at man skruer ned, så bør man respektere det.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog hen over hele pinsen i alt 35 anmeldelser om musik til ulempe.

 

For stor hastighed – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl 21.37 bemærkede en færdselspatrulje en personbil, der med høj fart var på vej mod syd ad motorvejen. Bilen blev målt til at køre med 162 km/t, hvor man højst må køre 110. Føreren af bilen, en 27-årig kvinde fra København, vil nu høre mere fra politiet og kan se frem til en frakendelse af kørekortet.

 

Spirituskørsel – Karlslunde Mosevej, Greve

Kl 22.50 var en 34-årig mand fra Søborg på vej mod vest, da han tilsyneladende kom over i den modsatte vejbane og ramte frontalt ind i en anden personbil ført af en 44-årig kvinde fra Karlslunde. Kvinden blev tilset i en tilkaldt ambulance, og var heldigvis sluppet uden livstruende skader. En udåndingstest viste, at den 34-årige mand var påvirket af alkohol, og han blev derfor taget med til blodprøve på sygehuset.

 

Lørdag – søndag (pinsedag):

 

Opvaskemaskine udviklede røg – Benløseparken, Benløse, Ringsted

Kl. 10.44 slog en 26-årig kvinde fra Ringsted alarm, da opvaskemaskinen begyndte at udvikle røg. Hun blev af alarmcentralen instrueret i at underrette øvrige beboere i beboelsesejendommen om branden, så den måtte udvikle sig.
Brandvæsnet og politiet kunne kort efter konstatere, at opvaskemaskinens display var smeltet og derfor havde udviklet lidt røg. Der havde ikke været nogen egentlig brand, så kun opvaskemaskinen var blevet ødelagt.
Politiet anså en elektrisk fejl eller kortslutning i opvaskemaskinen som årsagen, og da ingen var kommet til skade herved, foretog politiet sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

 

Narkokørsel uden førerret – Godsvej, Greve

Kl. 13.00 standsede færdselspolitiet en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol, da en mand førte den ad Godsvej mod syd.
Føreren var en 24-årig mand fra Greve, som ikke havde noget kørekort og indledningsvist blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven.
Efterfølgende deltog den 24-årige i en narkometertest, der gav udslag for påvirkning af både cannabis og kokain under kørslen. Politiet anholdt og sigtede den 24-årige for narkokørsel, inden han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og derefter blev løsladt.
Den 24-årige kørte ikke i sin egen bil, og den person, der havde overladt ham bilnøglerne, blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven ved at have overladt føringen af et køretøj til en person, som ikke lovligt kunne være fører.

 

Spirituskørsel – Skovvangen, Jyderup – Holbæk

Kl. 15.08 blev en 49-årig mand fra Hørve anholdt og sigtet for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

 

Færdselsuheld – Hvalsøvej / Stestrupvej, Tingerup, Kirke-Eskilstrup – Holbæk

Kl. 16.14 var to bilister stødt sammen i krydset Hvalsøvej – Stestrupvej, så ambulancepersonale var sendt til uheldsstedet.
En 40-årig mand fra Nykøbing Sj. blev kørt til kontrol på skadestuen, mens den anden part – en 28-årig kvinde fra Kalundborg – blev undersøgt af ambulancepersonalet, men var sluppet med diverse knubs.
Uheldet skete, efter at den 40-årige mand i en varebil var kørt ad Stestrupvej mod sydøst frem til krydset ved Hvalsøvej, hvor han fortsatte frem over vigelinjen med lav hastighed. På Stestrupvej stødte han sammen med en personbil, som den 28-årige kvinde førte ad Hvalsøvej i nordøstlig retning.
Redningsmandskab blev tilkaldt til at foretage oprydning af diverse vragdele og oliespild fra køretøjerne.
Politiet optog rapport om sammenstødet ud fra en mistanke om, at færdselsloven kan være overtrådt.

 

Spirituskørsel uden førerret – Eskebjerg Strandvej, Eskebjerg – Kalundborg

Kl. 16.43 anholdt og sigtede politiet en 55-årig mand uden fast bopæl for både spirituskørsel og kørsel uden førerret i en personbil, som han førte ad Eskebjerg Strandvej.
Den 55-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev derefter løsladt. Bilejeren blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven for at have overladt føringen af køretøjet til en person, som ikke lovligt kunne være fører af bilen.

 

Narkokørsel – Siriusvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 17.16 blev en 49-årig kvinde fra Sjællands Odde anholdt og sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Narkometertesten indikerede, at hun var påvirket af amfetamin under kørslen, hvorfor hun inden sin løsladelse fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

 

Slagsmål på gaden – Sandbechs Alle, Hvalsø – Lejre

Kl. 18.44 fik politiet via alarmcentralen en melding om, at flere voksne mænd var i slagsmål ude på gaden.
Politiet kørte til stedet, hvor parterne var gået væk fra stedet, men ingen havde pårdraget sig behandlingskrævende skader.
Årsagen til striden mellem primært to mænd var en uenighed mellem dem om deres respektive børns adfærd. Uenigheden havde udviklet sig og medført slagsmål mellem to mænd på 45 og 50 år begge fra Hvalsø. Begge blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og kan nu se frem til at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

 

Spirituskørsel – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl. 23.08 anholdt og sigtede politiet en 32-årig mand fra Letland, men med en tilknytning til Danmark, for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

 

Lov om euforiserende stoffer – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 00.40 gik personale fra den præventive afdeling i Holbæk en fodpatrulje i området ved Holbæk togstation, da patruljen kunne erkende en kraftig lugt af cannabis. Ved nærmere eftersyn af togstationens område fandt politiet frem til årsagen, idet 19-årig kvinde fra Ugerløse var i færd med at ryge en joint under ophold på en perron. Hun blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik beslaglagt resterne af jointen som bevis i sagen.

 

Narkokørsel – Skovvejen, Knabstrup, Mørkøv – Holbæk

Kl. 01.05 blev en 37-årig mand fra Tølløse anholdt og sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

 

Narkokørsel – Gl. Ringstedvej, Holbæk

Kl. 01.20 blev en 24-årig mand fra Jyderup anholdt og sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand, da han førte en personbil ad Gl. Ringstedvej ved en døgnåben kiosk. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.
I bilen fandt politiet ved en ransagning 0,4 gram hash, som en 18-årige kvindelig passager fra Holbæk var ejer af. Hun blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik hashen beslaglagt som bevis i sagen.

 

Kalve på vejen – Østre Ringvej / Himmelev Bygade, Himmelev, Roskilde

Kl. 02.01 fik politiet den første af flere anmeldelser om nogle løsgående kalve i området ved Østre Ringvej og Himmelev Bygade. Der skulle ifølge anmeldelserne være omtrent 10 kalve, som tilsyneladende er sluppet ud af en indhegning et sted.
Politiet kørte til området i et forsøg på at få identificeret ejeren, men kalvene var i mellemtiden nået frem til området ved Kong Valdemarsvej. Her kom politiet så tæt på dyrene, at oplysninger om ejeren kunne aflæses på øremærkningen.
En 21-årig mandlige dyreejer fra Kirke-Hyllinge blev vækket, hvorefter han kørte til Roskilde med en lastbil. Heri blev de fleste af dyrene gennet ind, så de kunne køres retur til deres fold.
Kl. ca. 04.00 meddelte kalveejeren, at han stadig manglede to sorte kalve, og at i alt otte kalve var komme retur til deres fold.
Der skete ingen ulykker i forbindelse med dyrenes færden på vejene i området, og politiet har ingen oplysninger om, hvor de sidste to kalve måtte befinde sig.

 

Spirituskørsel – Hovedgaden, Viskinge, Svebølle – Kalundborg

Kl. 02.06 blev en 47-årig mand fra Svebølle anholdt og sigtet for spirituskørsel i en personbil, som han førte ad Hovedgaden i østlig retning.
Den 47-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, så han vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

 

Spirituskørsel – Stationscentret, Roskilde

Kl. 02.45 kontrollerede politiet en bilist, der fra Jernbanegade drejede ind på Stationscentret til busterminalen, selv om indkørsel for almindelige bilister var forbudt.
Føreren var en 39-årig mand fra Køge, som i forbindelse med en alkometertest viste sig at være spirituspåvirket over det tilladte under kørslen.
Den 39-årige blev derfor sigtet for spirituskørsel og fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Han hører nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

 

Søndag (pinsedag) – mandag (2. pinsedag):

 

Færdselsuheld – Kamstrupvej, Roskilde

Kl. 08.16 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld. De involverede var en personbil – ført af en 58-årig mand fra Kalundborg – som kom kørende i østlig retning ad Kamstrupvej og en cyklist – en 43-årig mand fra Tune – som kom kørende i vestlig retning af Kamstrupvej. Sammenstødet skete, da bilisten skulle foretage et venstresving og i den forbindelse overså cyklisten. Ved sammenstødet ramte cyklisten bilens kølerhjelm og forrude, hvorved han slog sit hoved. Cyklisten, som bar cykelhjelm ved sammenstødet, blev kørt på sygehuset i en ambulance til nærmere undersøgelse. Politiet optog rapport i sagen, og parterne vil høre nærmere, når omstændighederne omkring ulykken er blevet belyst.

 

Færdselsuheld – Elverdamsvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 13.21 fik politiet et alarmopkald om et trafikuheld. En patrulje kom frem til stedet, hvor en bilist – en 60-årig mand fra Holbæk i forbindelse med et højresving overså en cyklist – en 30-årig mand fra Frederikssund – som kom cyklende mod sydvest. Cyklisten ramte bilens venstre side og forrude ved sammenstødet og blev kastet af cyklen, hvorefter han landede på jorden. Cyklisten havde pådraget sig alvorlige skader ved sammenstødet, men var ved bevidsthed. Cyklisten blev kørt på sygehuset med lægeambulance. Politiet optog rapport i sagen, og parterne vil høre nærmere, når omstændighederne omkring ulykken er blevet belyst.

 

Røveri – Parkvej, Store Heddinge – Stevns

Kl. 14.22 fik politiet en anmeldelse fra en kvinde, som forklarede, at hendes 11-årige søn sammen med en 12-årig kammerat var blevet kontaktet af to ældre drenge ved en sportshal, som truede de to drenge til at udlevere deres musikhøjtaler samt en mobiltelefon, bl.a. ved at tage kvælertag på den ene dreng og vise en video med truende indhold. De to gerningsmænd sagde til den 11- og 12- årige dreng, at de havde en kniv. Politiet kom frem til stedet og kunne kl. 15.30 anholde den ene gerningsmænd - 17-årig dreng fra Frederiksberg. Ved hjælp fra borgere i byen samt overvågningsmateriale fra sportshallen kunne politiet kl. 18.24 anholde den anden gerningsmand – en 15-årig dreng fra Brøndby Strand. De to gerningsmænd blev fremstillet i grundlovsforhør mandag og er blevet varetægtsfængslet frem til 30. juni.

 

Narkokørsel – Cæcilieparken, Kalundborg

Kl. 21.08 standsede politiet en personbil, som kom kørende af Cæcilieparken i sydgående retning. Patruljen mistænkte, at føreren af bilen – en 24-årig mand fra København – var påvirket af narkotika. I bilen blev der fundet seks viagra-piller, som den 24-årige ikke kunne redegøre for. Manden blev sigtet og var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Manden er fortsat sigtet og vil høre nærmere i sagen, når resultatet af blodprøven kommer politiet i hænde.

 

Kørsel uden førerret og i narkopåvirket tilstand – Ringstedvej, Køge

Kl. 21.12 gjorde en varebil med påhængsvogn sig uheldigt bemærket, da den kørte 81 km/t på Ringstedvej på en strækning, hvor hastighedsbegrænsningen er på 50 km/t. Varebilen blev standset af politiet, som kunne sigte føreren – en 29-årig mand fra Køge – for at overtræde hastighedsbegrænsningen på strækningen. Den 29-årige blev derudover sigtet for kørsel uden førerret samt i narkopåvirket tilstand, og han var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve. Manden vil høre nærmere fra politiet i sagerne, når resultatet af blodprøve foreligger.

 

Mandag (2. pinsedag) – tirsdag:

 

Narkobilist uden kørekort – Orø, Holbæk

kl. 11.07 genkendte sognefogeden på Orø en bilist, som han vidste ikke havde et gyldigt kørekort. Sognefogeden stoppede bilisten, en 55-årig mand fra Holbæk kommune, som ganske rigtigt ikke kunne vise et kørekort. Sognefogeden tilkaldte en politipatrulje, da han også mistænkte, at bilisten var påvirket under kørslen.

Politiet tog til Orø, hvor den 55-årige mand blev testet positiv for hash med narkometeret, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel uden kørekort. Betjentene fandt ingen narko i bilen, som blev parkeret på stedet. Bilen havde den 55-årige lånt af et familiemedlem, som kan forvente at blive sigtet for at overlade sin bil til en person uden kørekort. Den 55-årige blev taget med til sygehuset, hvor han fik udtaget en blodprøve og senere løsladt. Han vil senere høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

 

Dumper stjålet og brugt til hærværk – Valsømaglevej, Valsømagle, Ringsted

kl. 12.37 fik politiet anmeldelse om en noget anderledes hærværkssag. Søndag morgen mellem kl. 04.00-06.00 blev et stort motorredskab, en såkaldt ”dumper” kørt ind igennem porten en lade på en nedlagt landejendom i Valsømagle ved Ringsted. I laden holdt en bådtrailer med en båd på, som fik store skader efter påkørslen, og der skete store skader på ladeporten. Ingen personer meldes at være kommet noget til.

Det viste sig desuden, at dumperen var blevet stjålet fra en maskinudlejning i Benløse kort før hærværket blev begået. Politiet efterforsker nu sagen om det grove hærværk og brugstyveri af dumperen. Vidner som har bemærket en stor dumper køre fra Benløse til Valsømagle tidligt søndag morgen, og som har oplysninger i sagen bedes kontaktet politiet på tlf. 114.

 

Bedrageri mod ældre kvinde – Holbæk

Kl. 16.06 anmeldte en 83-årig kvinde fra Holbæk, at hun nogle timer forinden havde fået en opringning fra en mand, der sagde han kom fra ”Nets” betalingssystem. Han oplyste, at hendes konto var blevet hacket for 14.999 kr. Undervejs blev samtalen afbrudt, så kvinden ringede tilbage til det nummer, som stod i hendes telefondisplay. Nummeret var rigtig nok til ”Nets”, så kvinden lagde på igen efter at have fået bekræftet dette, og kort efter ringede manden tilbage.

Den 83-årige blev overtalt til at aflevere sit kreditkort til ”politiet”, og kort efter dukkede en ung mand op på kvinden adresse for at hente kort og kode. Kvinden talte efterfølgende om sagen med et familiemedlem, og de konstaterede nu, at de var blevet hævet 6.000 kr fra kortet. Kortet blev nu lukket af banken og sagen anmeldt til politiet. En patrulje blev sendt til kvinden adresse, hvor hun blev afhørt til sagen.

Kvinden ringede jo fornuftigt nok tilbage til det nummer, som hun kunne se i sit telefondisplay. Desværre er bedragerne så udspekulerede, at de anvender en teknisk funktion på telefonen, som kan vise det telefonnummer de ønsker, som her nummeret til ”Nets”.

 

HUSK ALTID:


Afbryd opkaldet og ring til politiet på tlf. 114, hvis du får et opkald, som gør dig i tvivl om, hvor vidt der er svindlere på spil. Politiet sidder klar til at råde og vejlede dig.

Banker, politi, Nets eller andre beder ALDRIG om at få udleveret kort/koder eller overført penge. Udlever aldrig personlige koder eller kreditkort til nogen.

Bed evt. om navnet på den medarbejder, som ringer til dig, og ring tilbage til et hovednummer og spørg virksomheden eller myndigheden om henvendelsen er reel.

 

Spirituskørsel – Søbakken, Kalundborg

Kl. 16.41 sigtede og anholdt en patrulje en 67-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel ad Søbakken i Kalundborg. Han blev løsladt efter at have afgivet en blodprøve, som politiet nu afventer resultatet af, hvorefter han vil høre mere.

 

Hærværk med togbane – Hundige Stationsvej, Greve

Kl. 22.25 fik politiet anmeldelse om, at en mand optrådte utryghedsskabende på Hundige Station, da han var opfarende og fremstod uligevægtig. En patrulje kørte til stationen, hvor de gav sig god tid til at tale den 58-årig mand fra Albertslund til ro.

Den 58-årige erkendte, at havde smidt en cykel ned på togskinnerne i afmagt, fordi han havde brug for hjælp. DSB oplyste, at der var sket skade på nogle køreledninger og på et tog, som havde ramt cyklen. Ingen personer kom noget til, men DSB har et større erstatningskrav i vente mod den 58-årige, som blev sigtet for hærværk. Den 58-årige fik efter afhøringen lov til at gå, og tog hjem til en pårørende, som kunne være der for ham.

Den sigtede mand kan forvente at høre mere i straffesagen og vil blive præsenteret for erstatningskravet, når det er blevet endelig opgjort.

 

Påvirket knallertfører uden kørekort – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 22.28 stoppede en hundepatrulje en stor knallert ved et tankanlæg på Ringstedgade i et rutinetjek. Føreren af knallerten, en 26-årig mand fra Roskilde, havde fået inddraget sit kørekort i en tidligere sag om narkokørsel, og kunne derfor ikke lovligt føre knallerten. Ved dagens kontrol var den 26-årige også påvirket under kørslen, og knallerten havde ikke nummerplade på. Føreren blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Han blev ved anholdelsen visiteret, hvor han blev fundet i besiddelse af et knojern, så nu kom der er en sigtelse for at overtræde våbenloven oven i hjelmen. Efter at have fået udtaget blodprøven blev han løsladt, men vil høre mere fra politiet i sine mange sager.

 

Narkobilist uden kørekort på tyndslidte dæk – Østre Ringvej, Roskilde

Kl. 02.30 blev en bilist blinket ind til kontrol på Østre Ringvej i Roskilde. Føreren af bilen, en 22-årig mand fra Jyllinge var påvirket af euforiserende stoffer og kørte, selvom han aldrig havde taget et kørekort. Han blev derfor sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Ved kontrol af bilen viste det sig desuden, at to af bilens dæk var kraftigt nedslidt, så det blev den 22-årige også sigtet for. Efter en køretur med politiet til blodprøveudtagelse blev den sigtede løsladt, og når resultatet af analysen kommer vil han høre mere i sin sag.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Flere artikler