Nyt fra Svebølle i politiets døgnrapport

Profilbillede

Svebølle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde, Greve
Huginsvej, Ringsted

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Roskildevej, Ringsted
Østervang, Roskilde

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Kystvejen, Strøby

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Kirkevej, Gislinge, Holbæk

 

Tyveri fra køretøjer:

Industrivej, Roskilde
Pulsen, Roskilde
Søhøj, Karlslunde, Greve
Tofthøjvej, Viby Sjælland
Lindenborgvej, Roskilde

 

Narkokørsel på amfetamin – Slagelse Landevej, Kalundborg

Kl. 11.07 sigtede og anholdt en patrulje en 19-årige mand fra Gørlev Sj., som i en narkometertest blev fundet positiv for amfetamin. Bilisten blev stoppet, da han kørte nord ad Slagelse Landevej ved Ugerløsevej. Den 19-årig fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. 

Sammenstød i kryds – Kalundborgvej, Viskinge, Svebølle – Kalundborg

Kl. 15.37 skete et færdselsuheld i T-krydset ved Hovedgaden i Viskinge, da en 87-årig mand fra Kalundborg kørte frem i krydset, for at dreje til høre ad Kalundborgvej. Bilisten havde ubetinget vigepligt, men overså dette og kørte frem i krydset, hvor han ramte en 48-årig kvinde fra Svebølle som kørte ad Kalundborgvej mod øst. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor begge bilister og en kvindelig passager i den 87-åriges bil blev kørt til kontrol på sygehuset. Der var mistanke om, at den 86-årige passager var kommet til skade, men de øvrige parter slap uden personskade. Politiet følger senere op på, hvor alvorligt passageren kom til skade. Der blev optaget rapport om uheldet. 

 

Mand på skinnerne – Jersie Strand Station – Solrød

Kl. 16.08 kom et alarmopkald om, at en mand var hoppet ned på skinnerne ved Solrød Strand S-tog station. Borgere på stedet havde reddet manden op fra skinnerne før toget passerede. Togdriften blev indstillet forbi stationen og en patrulje sendt hastigt til stedet. Det viste sig, at en 61-årig mand fra Polen havde tabt en pose ned på skinnerne, og var hoppet ned efter posen, men faldt på skinnerne. Han havde svært ved at rejse sig, men kom op med hjælp fra vidner på stedet. Ingen kom noget til, og togene kunne herefter igen køre normalt forbi stedet. 

 

Gammel militærgranat fundet – Dragerupvej, Holbæk

Kl. 16.15 anmeldte en borger, at han havde fundet en gammel granat ved Holbæk Golfklub i Dragerup. Området havde tidligere været anvendt som øvelsesterræn for artilleri, og der var tale om en mindre øvelsesgranat. Sprængstofeksperter fra EOD fik et foto af granaten, og sendte personale til stedet, men der var ikke behov for politi på stedet. Granaten blev bortsprængt ude i vandet af Søværnets Dykkertjeneste.

 

Mand med kniv anholdt – Ågerup Molevej, Kalundborg

Kl. 19.16 fik politiet et opkald fra en mand, som befandt sig på stranden ved Ågerup Molevej i Kalundborg. Manden var nedtrykt og truede med at skade sig selv. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de mødte en spirituspåvirket 42-årig mand fra Kalundborg, som havde en kniv i hånden. Han havde overfladiske snitsår i overkroppen, men var ikke kommet noget alvorligt til, så der var ikke brug for ambulance. Manden blev anholdt og taget med i detentionen til afrusning, hvor han blev tilset af en læge. Næste morgen var manden ædru igen, og han blev løsladt med en sigtelse for at overtræde knivloven. 

 

Grundlovsforhør i sag om grov vold – Avnstrupvej, Hvalsø – Lejre

En 22-årig mand fremstilles senere i dag i grundlovsforhør i en sag om grov vold. Han blev anholdt i går aftes, da politiet blev tilkaldt, fordi to yngre mænd var blevet stukket med kniv i forbindelse med en konflikt mellem to familier, som bor på Asylcenter Avnstrup. Den 22-årige og en 21-årig mand blev i den forbindelse anholdt i sagen, og taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. 

En 20-årig mand blev fløjet til Rigshospitalet med knivstik i ryggen. En 19-årig mand blev stukket i armen med kniv, og blev kørt til sygehuset i ambulance. De tilskadekomne er uden for livsfare og udskrevet igen. Politiet var talstærkt til stede i forbindelse med sagen, hvor de har afhørt de personer, som var til stede ved episoden og efterforsket sagen. Anklagemyndigheden fandt grundlag for at fremstille den 22-årige mand i grundlovsforhør, da han er mistænkt for at stå bag knivstikkeriet. Den 21-årige mand er sigtet i sagen, men vil senere blive løsladt. 

 

OPFØLGNING PÅ GÅRSDAGENS GRUNDLOVSFORHØR

 

Knivstikkeri i Bøgehegnet i Greve

En 31-årig mand blev ved Retten i Roskilde varetægtsfængslet til den 22/9-22 sigtet for forsøg på manddrab og grov vold mod to mænd, som blev stukket med kniv i forbindelse med en intern strid på adressen mandag morgen.

Voldtægt Ringsted

En 23-årig mand blev ved Retten i Roskilde varetægtsfængslet til den 22/9-22, som sigtet for voldtægt mod en 18-årig kvinde i en bil lørdag aften. 

Butikstyveri og dokumentfalsk i Høng/Gørlev, Kalundborg

En 33-årig kvinde fra Serbien blev ved Retten i Holbæk varetægtsfængslet til den 20/9-22 som sigtet for dokumentfalsk og butikstyveri i forening med en mand og en kvinde i Netto i Gørlev og Høng, hvor hun fremviste et falsk kørekort ved anholdelsen.Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk