Mand anholdt for trusler under stor indsats - Bil ribbet for udstyr - Mand anholdt for hærværk på tankstation.

Profilbillede
dato

Svebølle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Præstestræde, Havdrup
Bredekæret, Store-Valby, Roskilde
Griegsvej, Køge – Forsøg

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Tejstgården, Greve

Bil ribbet for udstyr – Tejstgården, Greve

Kl. 06.15 mandag morgen fik en 26-årig mand fra Greve sig en overraskelse, da han kom ud til sin parkerede bil. Sideruden var knust og bilen manglede nu airbag, radio og speedometer. En patrulje blev sendt til stedet for at undersøge bilen for spor og afhøre bilejeren. Vidner som har set personer eller køretøjer omkring Tejstgården natten til mandag eller mandag morgen, om som kan komme med oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Mand anholdt for hærværk på tankstation – Ringstedgade, Roskilde

kl. 11.38 fik politiet anmeldelse om, at en mand havde været inde i kiosken på en tankstation for at købe cigaretter, men havde forladt butikken uden at betale. Manden tændte en cigaret ude foran butikken, men begyndte pludselig at smadre ting på tankområdet og i butikken. Han hev tankpistolerne ud af holderen, væltede skraldespande og blomster. I butikken væltede han et kortstativ og en udstilling med energidrik og smadrede en vin.

En patrulje kom hurtigt frem og anholdt en 26-årig mand fra Slagelse, som blev taget med til politistationen, hvor han blev sigtet for hærværk og tyveri af cigaretterne. Han var oprevet og fik lov at køle af i detentionen, hvorefter en patrulje kørte ham hjem til nogle pårørende.

Tankstationen skal nu opgøre et erstatningskrav mod den 26-årige, hvorefter han vil høre mere i sagen.

Vold på skole – Gl. Ringstedvej, Holbæk

kl. 15.35 fik politiet anmeldelse om en voldelig episoden på 10. klassecenteret i Holbæk Kommune. En elev var blevet sur på en anden elev, og der opstod tumult. En medarbejder på skolen tog den sure elev til side for at snakke, men det udviklede sig til at eleven sparkede læreren. Politiet efterforsker nu sagen om vold mod en person ansat i offentlig tjeneste.

Cykelryttere kørte sammen – Birkelundsvej, Hvedstrup, Hedehusene - Roskilde

Kl. 19.11 rykkede en patrulje ud til et uheld mellem to cykelryttere, som var stødt sammen under træning. De kørte i samme retning efter hinanden, da den forreste rytter væltede og blev ramt af rytteren bagfra. De to blev begge hentet i ambulance og kørt til tjek, da der var mistanke om brud.

Mand anholdt under stor indsats – Skolelodden, Viskinge, Svebølle – Kalundborg

Kl. 20.18 modtog politiet en anmeldelse om, at en mand havde truet en kvinde med et våben på en adresse i Viskinge ved Svebølle. Politiet tog alle forbehold, da episoden skete i et hjem med børn. Mange patruljer blev sendt til stedet, hvor det blev forsøgt at få manden til at komme af huset selv. En ambulance holdt klar, hvis der skulle blive behov for det under indsatsen.

Kl. 02.32 blev manden anholdt uden dramatik og taget med på stationen til afhøring. Ingen kom noget til ved episoden, og stedet blev ransaget. Der blev ikke fundet ulovlige våben, men manden er mistænkt for at have truet kvinden med et våben. Sagen blev vurderet af anklagemyndigheden, som ikke fandt grundlag for at fremstille den anholdte mand i grundlovsforhørt med begæring om varetægtsfængsling.

Politiet skal nu afhøres sagens parter, hvorefter der vil blive taget stilling til, om sigtelsen også skal omhandle vold mod kvinden.

Narkokørsel – Lillevangsvej/Eriksmindevej, Greve

kl. 02.20 natten til tirsdag standsede en patrulje en personbil i Greve, hvor føreren, en 24-årig mand fra Roskilde, viste sig at være narkopåvirket. En test viste positiv for kokain, og den 24-årige var desuden frakendt førerretten frem til 2025. Han blev derfor sigte, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Herefter blev han løsladt, men vil høre mere fra politiet senere. Bilen havde den 24-årige lånt, så bilejeren blev sigtet for at overlade føringen af bilen til en person uden gyldigt kørekort.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi