Døgnrapporten i Svebølle: onsdag den 25. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Svebølle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:     
         

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Sportsvej, Tølløse
Stationsvej, Svebølle

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

Færdselsuheld med personskade – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 10.06 kørte en bus ad Klosterparkvej mod syd, og ud for nummer 7 blev en 62-årig lokal kvinde påkørt af bussen. Af ukendte årsager gik kvinden ud på vejen foran bussen, så føreren ikke kunne nå at standse. En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge påkørslen, og den 62-årige blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet. Den 62-årige var dog sluppet fra uheldet med lettere tilskadekomst.

Brand – Solvangsvej, Herfølge – Køge Kommune

Kl. 14.51 modtog politiet en anmeldelse om en brand. Da patruljen kom frem, viste det sig, at branden var opstået i forbindelse med, at der blev anvendt en ukrudtsbrænder. Branden havde fat i isoleringsmateriale, men havde ikke spredt sig yderligere. Ingen personer kom til skade ved branden, som hurtigt blev slukket med en haveslange. Politiet optog rapport om brandsagen og skal nu klarlægge omstændighederne omkring branden, herunder om nogen skal sigtes for at overtræde beredskabslovens regler om uforsigtighed med ild.

Lovgivning om euforiserende stoffer – Gymnasievej, Køge – Køge Kommune

Kl. 19.19 rettede politiet henvendelse til en 18-årig lokal mand, som i den forbindelse lagde en lille pose fra noget fra sig i en tagrende. I tagrenden fandt politiet en pose, der indeholdt en mindre mængde hash og kokain til eget brug. Den 18-årige erkendte ejerskabet og politiet konfiskerede stofferne. Den 18-årige mand er sigtet i sagen og vil høre nærmere fra politiet, når sagen afgøres. 

2 x hastighedsovertrædelse – Skovvejen, Mørkøv – Holbæk Kommune

Kl. 20.02 blev en 39-årig kvinde fra Holbæk sigtet for at have kørt for stærkt på en strækning, hvor man maksimalt må køre 70 km i timen. Den 39-årige fik en bøde på 3500 kr. for hastighedsovertrædelsen og skal derudover betale 500 kr. som bidrag til offerfond. Politiet har nedlagt påstand om betinget frakendelse af førerretten, og kvinden vil høre nærmere, når denne del er afgjort.  

Kl. 20.20 sigtede politiet en 28-årig kvinde uden fast bopæl for at køre for stærkt på en strækning, hvor man maksimalt på køre 70 km/t. Den 28-årige var desuden frakendt førerretten, ligesom hun var påvirket af euforiserende stoffer. Hun blev anholdt af politiet i forbindelse med, at der skulle udtages en blodprøve og blev derefter løsladt til gaden. Sagerne vil blive afgjort, når resultatet af blodprøven er klart.  

Røveri mod forretning – Hyrdehøj Alle, Roskilde – Roskilde Kommune

Kl. 21.40 fik politiet en anmeldelse om, at tre personer havde forsøgt at forlade en butik uden at betale for varerne. De tre butikstyve – en mand og to kvinder havde indfundet sig i dagligvarebutikken, hvor de lagde diverse varer i barnevogn, hvorefter de gik gennem kassen uden at betale for varerne i barnevognen. En kunde standsede en af kvinderne, som skubbede barnevognen, ved udgangen, hvorefter der opstod tumult mellem kunden og de tre butikstyve. Herunder blev kunden tildelt et knytnæveslag i hovedet af den mandlige butikstyv, hvorved kunden faldt bagover. Efterfølgende forlod de tre butikstyve dagligvarebutikken. Patruljen fandt frem til de tre butikstyve – en 19-årig kvinde, en 30-årig kvinde og en 32-årig mand – alle fra Roskilde-området, som blev anholdt og sigtet. Ligeledes fandt politiet frem til tyvekosterne. De tre anholdte i sagen skal nu afhøres af politiet, og i den forbindelse vil der blive taget stilling til, om de tre anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør. 

Gaderøveri – Ringstedgade, Roskilde – Roskilde Kommune

Kl. 00.25 anmeldte en 22-årig mand fra Roskilde, at han havde været udsat for et gaderøveri, hvor han var blevet fastholdt af to mænd, som fratog forurettede en sølvhalskæde, hvorefter de undløb fra stedet.
De to gerningsmænd beskrives som:
A. Mand, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 170-180 cm høj, lys i huden, kort sort hår, almindelig af bygning, talte et østeuropæisk sprog. Påklædning: Iført mørkt tøj og en grå bluse inderst. Medbragte en mørk rygtaske.
B. Mand, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 170-180 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, kort sort hår, almindelig af bygning, talte et østeuropæisk sprog. Iført mørkt tøj. 
Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Lov om euforiserende stoffer (salg) – Møllehusvej, Roskilde

Kl. 01.00 standsede politiet en personbil ført af en 25-årig mand fra Kirke-Hyllinge, der havde en 33-årig mandlig passager fra Roskilde med i bilen. Føreren blev testet positiv med narkometer for at være påvirket under kørslen, og ved ransagning af køretøjet fandt patruljen både flydende stof, hash, amfetamin samt piller. Begge blev sigtet for at være i besiddelse af narkotika til videresalg, og fra bilen blev en økse beslaglagt som overtrædelse af våbenloven, idet de to personer ikke havde anerkendelsesværdigt formål til at medbringe denne på køreturen. De blev anholdt og sigtet for sagerne, politiet ransagede deres adresser, men uden at finde yderligere narkotika eller våben. Begge blev afhørt og løsladt, men de er fortsat sigtet og vil høre nærmere om sagerne.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi